Dag van de Hond - Nederland

Dag Van De Hond
Eindelijk een speciale dag voor onze trouwe viervoeter. De raad van beheer organiseert deze zondag 22 mei de landelijke “Dag van de Hond”

Tijdens deze dag kunnen alle (potentiële) hondeneigenaren op meer dan 45 plaatsen in het land terecht voor informatie, demonstraties en activiteiten op het gebied van (ras)honden en alle vormen van hondensport..

Er zijn ook een aantal gemeenschappelijke activiteiten zoals een kleurplaatwedstrijd voor kinderen en de Kennis Quiz voor volwassenen. Daarnaast heeft elke plaats ook zijn eigen activiteit.

Thema Dag van de Hond 2011: 'Kind & Hond'

Het thema van deze eerste 'Dag van de Hond' is 'Kind & Hond'. Dit betekent dat er die dag speciale aandacht is voor alles dat met de relatie tussen honden en kinderen te maken heeft. (zie ook ons artikel: “Kindvriendelijke hondenrassen”) Dit is interessant en leerzaam voor alle gezinnen met kinderen die zelf honden hebben, maar ook voor kinderen die met honden in aanraking kunnen komen bij familie, vrienden en kennissen. Dit is dus eigenlijk bijna voor ieder gezin met kinderen van belang.

Via dagvandehond.nl vindt u een overzicht van de locaties door heel Nederland. U kunt dan makkelijk een keuze maken waar u die dag een kijkje wilt nemen, met of zonder hond.

Zet de eerste Dag van de Hond (zondag 22 mei 2011), dus zeker in uw agenda.


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe rassen en artikelen die op de website verschijnen? Registreer jezelf hier en je krijgt elke 2 weken een update in je mailbox. Je kan jezelf altijd probleemloos uitschrijven.


0 reacties


Een reactie plaatsen