Je hond opvoeden

Beste (toekomstige) hondeneigenaar: Als je een gezonde, gelukkige hond wil, als je je hond wil leren gehoorzamen, als je wil dat hij stopt met op het tapijt te plassen, dat hij stopt met op je designschoenen te bijten, dat hij stopt met je gasten te storen en nog veel meer andere dingen, dan is dit waarschijnlijk het belangrijkste artikel dat je ooit zal lezen...

Wil je een hond die zich gedraagt, zowel bij mensen, als in de buurt van andere dieren?

Wil je dat je hond zich aan alle regels houdt, zelfs wanneer jij niet thuis bent?

In dit artikel ontdek je onder andere:

 1. Hoe het verstand van je hond werkt en waarom hij jou wil gehoorzamen! (Eens je deze belangrijke tip leert, sta je ervan versteld hoeveel je op dit ogenblik mist)
 2. Wat mag je verwachten als je pup 5 verschillende ontwikkelingsfases doorstaat en wat moet je doen en hoe pak je iedere fase afzonderlijk aan?
 3. De 10 basiscommando’s die alle hondeneigenaars willen en moeten kennen, zoals… Hoe je je hond naar je toe laat komen, zitten, liggen, blijven, voet houden, apporteren, ...

 

Door: Davy Agten

Beste collega hondeneigenaar,

Ben je het gedrag van je ongehoorzame hond beu? Je hond die zijn behoefte in huis doet, alles stuk bijt dat zijn weg kruist en tegen iedere huisgast opspringt? Of heb je een nieuwe puppy en weet je niet hoe je hem zindelijk moet maken en hoe je aan de gehoorzaamheidstraining moet beginnen?

Beeld je het volgende eens in...

Je maakt een wandeling met je hond aan de leiband, hij trekt niet of sleurt je niet mee. Jij hebt de controle. Je hond volgt je niet alleen, maar hij geniet ervan om ieder commando van jou te gehoorzamen. Stel je maar eens voor hoe leuk het is als je hond telkens je hem roept met een kwispelende staart naar je toe komt gerend.

Als je je hond vraagt om te gaan zitten, gaat ie zitten.
Als je je hond vraagt om te gaan liggen en te blijven liggen, doet ie dat. Iedere keer opnieuw.

Als je een wandeling maakt met de hond en jullie komen bij een oversteekplaats, gaat je hond rustig op de stoep zitten en hij wacht er om aan je zijde (voet) de straat over te steken.

Als je aan de overzijde bent, bijft hij voet houden tot jij hem de toestemming geeft om vrij te lopen.

Klinkt dit interessant? Dit kan jouw hond ook! En weet je wat nog beter is…

Je hond opvoeden levert meer voordelen op voor je hond dan voor jou.

Maar weinig mensen beseffen dat een hond NIET opleiden bijna hetzelfde is als je hond mishandelen. Ik weet dat dit hard klinkt, maar hondentraining doet zoveel meer voor je hond –en je relatie met de hond— dan voor jou.

Het is niet enkel ten gunste van jou. Hondentraining is goed voor de gezondheid van je hond, zijn gemoedstoestand en zijn welzijn. Waarom? Gewoon omdat een getrainde hond gezonder en gelukkiger is en simpelweg een beter leven leidt.

En voor jou is het gewoon leuker om een getrainde hond te hebben. Je kan meer spannende dingen samen doen, genieten van allerlei situaties en jullie smeden een hechtere band.

Een ander gevolg van een goed opgeleide hond is dat de hij jou beloont met meer affectie, loyaler is en meer liefde geeft. Gewoon omdat jij zijn leven aangenamer maakt. Het is echt een win-win situatie!

Je hond kan meer van zijn vrijheid genieten als hij goed opgeleid is. Want omdat hij luistert naar je stem, kan je zijn leiband vaker af laten (op plaatsen waar dat mag natuurlijk). En met deze hervonden vrijheid, kan hij veel nieuwe dingen leren! Allemaal voordelen van een goed getrainde en goed opgevoede hond.

Je hond vertoont veel minder gedragsproblemen

Bijvoorbeeld : Heb je er al eens over nagedacht hoeveel leuker het is voor je hond als hij kan gaan waar hij wil? In plaats van de hele tijd langs je te moeten staan aan een leiband?

Zo zie je dat een getrainde hond meer beweging heeft dan een hond die je aan de leiband moet houden. Hou een hond aan de leiband eens in het oog. Bekijk dan diezelfde hond eens als je de leiband los maakt. Wandel eens een blokje rond. Het zal je opvallen dat de hond 10 keer meer afstand aflegt, aan een hoog tempo. En dat alleen omdat hij geen leiband aan heeft.

Samengevat : je hond opleiden heeft meer voordelen dan je je kan voorstellen. Véél meer voordelen dan dat ik hier kan opsommen. Onthou gewoon dat je hond opleiden makkelijker is dan je denkt. Je moet alleen weten hoe je het moet doen!

Er is een goede manier. Maar er is ook een slechte manier.

Wil je de juiste manier graag leren kennen? Dan kan je je hond of puppy in geen tijd op een leuke manier leren gehoorzamen. Dit dankzij een makkelijke doorbraak in hondentraining, die je kan beginnen toepassen vanaf de eerste dag… Zo goed als onmiddellijk, dus!

De training heet …”Je Hond Opvoeden”

Heel erg bedankt voor je handleiding. Ze is fantastisch. Ik heb een Maltezer, Kanuk. Binnen 5 dagen behaalde ik de eerste resultaten! je strategieën maken de opleiding leuk en de moeite waard voor mij en mijn hond. Nogmaals bedankt !!!
Afbeelding van Cheryl M. uit Rotterdam, baasje van Kanuk
Cheryl M. - Rotterdam
Baasje van Kanuk

“Je hond NIET opvoeden is bijna hetzelfde als je hond mishandelen!”

Zoals zoveel baasjes, zoek je waarschijnlijk naar een snelle oplossing. Je staat niet alleen, geloof me! Als je hond bijvoorbeeld…

 • In huis kaka doet
 • Je schoenen stuk bijt
 • Naar je kinderen hapt
 • Op je tapijt plast
 • Het huis uitrent bij het krieken van de dag
 • Tegen gaten springt

... kortom, als je hond je gewoon gek maakt! Dan vind je hier eindelijk hulp...

De gids zou eigenlijk ‘Hondentraining voor dummies’ moeten heten, want ik kende van de materie absoluut niets.
Afbeelding van Danny F. uit Hasselt, baasje van Blacky
Danny F. - Hasselt
Baasje van Blacky

Je staat niet alleen

Ik begrijp hoe het voelt.

Barney, onze Leonberger van 50 kg, was net zo toen we hem pas in huis haalden. Net als jij, wilden wij hem opleiden om problemen te vermijden.

Nu kan je eindelijk een nieuwe gids gebruiken, ideaal voor mensen als jij en ik. Wat de gids bijzonder maakt is het eenvoudige, stap-voor-stap trainingssysteem. Dat gebruik je om je hond of puppy in geen tijd huiselijk en zindelijk te maken en om hem te laten gehoorzamen!

Als je wil dat je hond ieder commando gehoorzaamt, dan is deze gids beslist iets voor jou. Omdat ‘Je Hond Opvoeden’ je leert hoe je je hond of puppy naar je toe laat komen, zitten, blijven en voet houden… En je kan er zo goed als meteen aan beginnen!

En raad eens… Omdat een hond een dier is dat zijn baasje altijd wil plezieren, beleeft hij zelf ook veel plezier aan de training.

Dankzij het trainingssysteem, gemaakt voor gewone mensen die geen of weinig ervaring hebben, ontdek je snel dat je beste maatje opleiden gemakkelijk, eenvoudig en plezierig kan zijn.

"Die Vroeger Koppige Hond, Gehoorzaamt Nu
Alle Commando’s!"

Vrienden, familie en zelfs vreemden beginnen je de ‘hondenfluisteraar’ te noemen als ze zien en horen wat voor geweldige dingen je hond kan! Stel je eens voor dat je hond bekend en geliefd wordt door iedereen uit de buurt. Ik vertel dit niet alleen omdat het goed klinkt.

Kijk maar eens wat een gelukkig baasje zei nadat ze het systeem begon te gebruiken:

Ik heb je gids enkele maanden geleden aangeschaft en ik ben er weg van. Ik leerde er veel uit en mijn geadopteerde puppy, Suzy, (6 maanden oud)kent al een aantal commando’s : kom, zit, blijf, voet,… Mijn familie en vrienden stonden versteld hoe snel ik haar alles aanleerde. Bedankt voor het schrijven van deze makkelijk te volgen gids.
Afbeelding van Tine T. uit Antwerpen, baasje van Suzy
Tine T. - Antwerpen
Baasje van Suzy

En het volgende schreef een voormalige uitbaatster van een dierenwinkel:

Je gids hielp me enorm – en mijn labrador Libby ook. De gids leerde mij meer geduld met haar te hebben en ik bouwde een betere verstandhouding met haar op, door haar met liefde op te leiden in plaats van te schelden. Ik baatte gedurende 25 jaar mijn eigen dierenwinkel uit in Amsterdam en werd geconfronteerd met verschillende trainingsmogelijkheden. Ik heb in het verleden ook 3 labradors gehad en deze trainingsmethode stak met kop en schouders boven de andere methodes uit. Héél erg bedankt !
Afbeelding van Janine R. uit Amsterdam, baasje van Libby
Janine R. - Amsterdam
Baasje van Libby

“Zelfs 'Blijf', 'Aan De Voet' En 'Losse Lijn' Vormen Geen Probleem Meer”

Geschreven in een duidelijke, makkelijk te begrijpen taal –zonder ingewikkelde zinsconstructies – biedt deze methode je alle informatie die je moet hebben. Zodat je vandaag al kan beginnen met de training van je hond of pup.

Je leert de basis, zoals :

 • Hoe je je hond moet opleiden
 • Hoe vaak je je hond moet trainen
 • Hoe je hem leert om naar je toe te komen, zitten, liggen, blijven, voet en losse lijn houden

… en zoveel meer!

Het systeem is uiterst gebruiksvriendelijk. Al de informatie is duidelijk uitgelegd in beknopte lessen, zodat je op je eigen tempo kan leren en je je niet overdonderd voelt. Het is geschreven door iemand die niet alleen honden begrijpt, maar ook de baasjes die ze moeten trainen.

Je Ziet Meteen Resultaat...
Al Vanaf De Eerste Dag!

Stop met al die vervelende handleidingen te lezen en die dure video’s te kopen. De meeste leren je ofwel een stukje van wat ik je mee geef in "Je Hond Opvoeden"!, of hoe je je hond moet opleiden door technieken te gebruiken voor al ervaren hondeneigenaars en trainers.

Je kan het makkelijk zelf, op een eenvoudige en snelle manier zonder je op te winden. Eigenlijk is het zo, dat jij bij het beëindigen van deze trainingsmethode meer weet dan de zogeheten ‘profs’ – en je hond gehoorzaamt jou als een gek!

Je vindt nergens anders een gelijkaardig systeem. Niet in de boekhandel, dierenwinkel, de bib of ergens online. Hierbij al enkele geheimen die ik je in de gids onthul:

 • Hoe het verstand van je hond werkt en waarom hij jou wil gehoorzamen! (Eens je deze belangrijke tip leert, sta je ervan versteld hoeveel je op dit ogenblik mist)
   
 • De geheime ‘truc’ om je hond te laten komen en voet te houden, keer op keer! Veel mensen denken dat dit moeilijk is, maar dit ene, kleine geheimpje is veel eenvoudiger dan je denkt. (Je bent zeker verbaasd als je leert hoe het moet)
   
 • Hoe kan je je volwassen hond zindelijk maken in 7 dagen of minder? (Je kan je hond bijvoorbeeld leren om niet langer op je dure tapijt te plassen en dit op een weekje tijd! Stel je eens voor hoeveel tapijtreiniger je hiermee bespaart!)
   
 • Welke speelgoedjes je je hond mag geven – dit is belangrijker dan je denkt, want sommige speeltjes kunnen schadelijk zijn voor de eigenlijke training.
   
 • ‘Bench’-training – wat het is en hoe je het moet doen (sommige mensen gebruiken kisten, dozen of een bench om hun hond te trainen… Soms helpen ze, maar er is een goede en een slechte manier om dit te doen. Ik toon je hoe!)
   
 • Opvoedingsregels voor puppies. Je kan je hond of pup bijvoorbeeld leren niet op je nieuwe schoenen te bijten, tegen vrienden of vreemden te springen, te graven en zoveel meer.
   
 • De 6 basiscommando’s die alle hondeneigenaars willen en moeten kennen, zoals… Hoe je je hond naar je toe laat komen, zitten, liggen, blijven, voet houden en natuurlijk apporteren!
   
 • Ontdek waarom gehoorzaamheidstraining voor iedereen belangrijk is. Eens je dit leert, kan je je hond met een heel nieuwe visie opleiden, met meer gevoel voor waardering en meer gemak
   
 • Lees de lichaamstaal van je hond en begrijp wat hij je wil vertellen. (dit deel kan je een heel nieuwe manier van communiceren met je hond bijbrengen).
   
 • Hoe de hondentraining zijn leven zou kunnen redden! Heeft je hond bijvoorbeeld de gewoonte om achter eekhoorns of een bal aan te hollen? Zonder rekening te houden met het drukke verkeer?
   
 • Leer te begrijpen hoe je hond denkt en hoe jij dit in je voordeel kan gebruiken! (Een mogelijk probleem in hondentraining is bijvoorbeeld op een hond schelden zonder te weten hoe hij denkt of hoe hij zich voelt. Dit kan hem in de war brengen en hij kan zich tegen jou gaan keren).
   
 • 7 eenvoudige stappen die je garanderen dat je hond voet houdt als jij dat wil. Iedere keer opnieuw. Zelfs als jij niets zegt. (Deze geweldige tip verbaast mijn vrienden en andere baasjes elke keer opnieuw!)
   
 • Wat mag je verwachten als je pup 5 verschillende ontwikkelingsfases doorstaat en wat moet je doen en hoe pak je iedere fase afzonderlijk aan?
   
 • Welke persoonlijkheid past bij je hond en wat betekent dat voor jou? (Een aantal van deze gedragspatronen leren, kan een hemelsbreed verschil maken in de opleiding van je hond en het gehoorzamen).
   
 • Begrijp waarom het van cruciaal belang is dat je hond of pup van bij het begin een hele waaier aan nieuwe dingen, geluiden en geuren leert kennen. (Je krijgt van mij een voorbeeldlijst).
   
 • Hoe kan je het natuurlijk instinct van je hond gebruiken in de training om hem huiselijk te maken. (Honden hebben een instinct en ik toon je hoe je dit in je voordeel kan gebruiken).
   
 • Weet precies welke speelgoedjes je hond wil. Eens je dit slimme trucje leert, kan je de gedachten van je hond lezen, een beetje als een helderziende!
   
 • Leer je hond waar hij op mag bijten en waar hij absoluut niet aan mag komen. (Bedenk eens hoeveel geld je kan uitsparen als je geen nieuwe schoenen meer moet gaan kopen of niet meer naar de schoenmaker moet voor herstellingen, of je meubels niet moet laten maken,… Ik ken zelfs iemand wiens hond aan de muren knabbelde.
   
 • Hoe een aantal ballonnen en een spuitpistool de meubels kunnen redden –deze techniek doet het bijna altijd en is heel eenvoudig.
   
 • 8 basisvoorwerpen die je nodig hebt bij de start van de training. Zie ze als een startpakket voor de hondentraining. Het leukste is dat het goedkoop is in aanschaf (sommige voorwerpen heb je zelfs al).
   
 • Ik verklapte je al 6 basiscommando’s, maar ik geef je er nog 4 bij (10 commando’s in totaal dus) waarmee jij en je hond aan de slag kunnen.
   
 • Wat moet je anders doen als je een dominante hond wil opleiden? (ja, sommige honden zijn territoriaal en dominant. Hen op dezelfde manier opleiden kan contraproductief werken – tenzij je deze eenvoudige regeltjes volgt).
   
 • Hoe kan je het hart van je pup veroveren? Zoals ze zeggen, liefde moet je verdienen. Maar weet je ook hoe? Nog niet, maar ik toon het je. (Het is verdorie makkelijker dan je denkt)
   
 • Hoe kan je vermijden dat je pup allerlei dingen stuk bijt? Met mijn plan… Zonder scheldpartijen of zonder dat je je pup moet opsluiten.
   
 • Waarom mag je je volwassen hond of puppy nooit straffen als hij eens een ‘ongelukje’ heeft? Zoals ik al eerder zei, kan schelden de hond verwarren en zal hij alle ‘foute’ dingen gaan onthouden. Ik leer je een betere manier.
   
 • Wat zet je in de kist, bench, doos of ruimte van je hond? (De meesten denken wat eten en drinken, of zelfs niets. Dit is niet helemaal juist en ik leg je uit waarom).
   
 • Wat is de beste manier om je pup gewoon te maken aan zijn bench, mand of … zodat hij zich niet eenzaam of vreemd voelt en nodeloos en constant gaat blaffen.
   
 • Checklist met 11 punten voor als je hond verloren of gestolen is. Als dit je overkomt, is dit wat je moet doen. Zorg dat je de basis controleert en vergroot zo de kansen om je lieveling terug te vinden.
   
 • De echte reden waarom je hond niet om je geeft en hoe je hier wat aan kan doen (Geloof me, je slaat jezelf voor het hoofd als je dit ontdekt)
   
 • De 3 belangrijkste punten van de hondentraining… En hoe ieder element je aandacht vereist als je je hond op de juiste manier opleidt.
   
 • Een algemene vraag : welke inentingen (vaccinaties, preventief onderzoek, rabies (hondsdolheid), etc) heeft een pup nodig en wanneer?
   
 • Hoe verwelkom je een nieuwe pup in huis? (Ja, ja, er bestaat een manier om dit juist te doen… Doe het juist en het bespaart je een hoop frustraties).
   
 • Waarom je een hond niet helemaal mag verbieden te blaffen? (Het geblaf van een hond ‘dempen’ is eigenlijk niet goed… Maar je kan het wel controleren!)
   
 • 12 stappen die je vandaag al kan ondernemen om je hond te beschermen! (Honden kennen geen vrees en weten dus niet waar het gevaar kan schuilen. Daarom leer ik je enkele stappen die je helpen je hond te beschermen en mogelijke risico’s verminderen, met onmiddellijke ingang).
   
 • De 7 basistypes van hondpersoonlijkheden en hoe je weet welk type bij je hond past. Dit kan het verschil maken in de opleiding.
   
 • De ideale leeftijd om met de hondentraining te beginnen...
We halen goede resultaten met de trainingsmethodes die in je gids beschreven werden. Het boek hielp me enorm en is zijn geld meer dan waard. Nog eens bedankt.
Afbeelding van Naam niet vermeld op verzoek
Naam niet vermeld op verzoek
Je gids helpt me zo veel. Na enkele minuten lezen, had ik het vertrouwen en de kennis om mijn 2 labrador pups op te leiden op een strenge maar zachtaardige manier. Dank je wel voor dit handige werkinstrument.
Afbeelding van Annie C. uit Biddinghuizen, baasje van Laika en Bo
Annie C. - Biddinghuizen
Baasje van Laika en Bo
Nogmaals erg bedankt voor de hulp. We zijn gestart met het toepassen van enkele technieken uit je boek…zoals het eten na ons, het binnen en buiten gaan achter ons, gewoon even laten zien wie de baas is...wat een verschil!
Afbeelding van Naam op verzoek niet vermeld
Naam op verzoek niet vermeld

Je Hond Wassen En Zelfs Zijn Tanden Poetsen Wordt Een Fluitje Van Een Cent!

Verschillende vrienden adviseerden mij om mijn programma voor €100 te verkopen. Dvd's, hondenscholen en andere uitgaven kosten namelijk veel meer. En eigenlijk zou ik het gemakkelijk aan die prijs kunnen verkopen. Dat is minder dan 2 maanden voeding voor je hond. En heel wat minder dan de reparatiekost van die stukgebeten deur of designschoen, dat beschadigd tapijt,… En dan heb ik het nog niet over de waarde van een compleet opgevoedde hond.

Je gaat geen €100 moeten betalen. Ook al hebben ze mij dat aangeraden. Voor mijn programma, "Je Hond Opvoeden", betaal je slechts € 39.95. Een zeer kleine investering die je enorme voordelen oplevert. Bovendien is de verzending gratis. Er zijn dus geen extra verzendingskosten!

Alle informatie die je nodig hebt vind je hier. Verspil niet langer kostbare tijd. Begin nu meteen aan een rooskleurige toekomst voor u en uw hond. En dit voor minder dan de prijs van een avondje uit.

Ben je niet zo technisch aangelegd? Of heb je nog nooit iets via internet besteld? Geen probleem. Daar heb ik rekening mee gehouden! Als je nog nooit iets via het web bestelde, of als je altijd problemen hebt met downloaden, vrees dan niet. Alles is zo simpel mogelijk gemaakt, maar natuurlijk wel 100% veilig.

 

Klik Hier Om Je Exemplaar Te Bestellen.

 

Beeld Je De Blikken Van Verbazing Eens In, Als Men Ziet Hoe Gehoorzaam je Hond Is.

Tot nu toe moest je maanden ‘zwoegen’ eer je je hond zover kreeg om gewoon naar je toe te komen, te zitten, te blijven en voet te houden. Deze methode maakt het echt een stuk makkelijker.

Eigenlijk is het een perfecte methode, zowel voor beginners als voor gevorderde hondeneigenaars. De gids is in duidelijke, beknopte taal geschreven, zodat ‘Je Hond Opvoeden’ voor iedereen makkelijk leesbaar, begrijpbaar en toepasbaar is, ongeacht of je ervaring hebt en ongeacht het aantal honden dat je had.

De methode werkt voor groot en klein, dik en dun, overal ter wereld.

Ik weet dat jij net zo als de mensen hierlangs zal reageren, eens je ‘Je Hond Opvoeden’ geprobeerd hebt. En die investering is niets in vergelijking met de tijdsverspilling en frustraties die je totnogtoe ervoer.

Maar wacht even...

Reserveer je gids vandaag nog en ontvang van mij...

Deze 4 handige bonussen gratis. Maar alleen als je nu bestelt!

De 4 onderstaande bonussen krijg je gratis en behandelen volgende thema’s:

GRATIS BONUS 1:
Breinprikkels voor je hond

Ontdek 4 eenvoudige spelletjes die je met je hond of pup kan spelen om hem gedurende enkele uren bezig te houden en blij te maken. Dit zijn geen traditionele spelletjes.

Dit rapport geeft heel wat tips en zorgt ervoor dat je hond echt geniet van de ‘speeltijd’ met zijn baasje.
(ter waarde van €4,95)

GRATIS BONUS 2:
Introductie van de clickertraining

Clickertraining is een vrij nieuwe wending in de hondentraining. Deze vorm van opleiding richt zich vooral tot het aanmoedigen van goed gedrag door positieve bekrachtiging.

Leer de 4 dingen die je moet en de 3 dingen die je niet moet doen bij clickertraining, alsook de 12 handige hints die je kan gebruiken om te starten.
(ter waarde van €6,95)

GRATIS BONUS 3:
Recepten voor honden + Wat mag je je hond wel en niet te eten geven?

In dit speciale rapport zal het je verbazen te ontdekken dat bepaalde dagelijkse voeding schadelijk kan zijn voor de gezondheid van je hond.

Ons favoriete eten kan zelfs dodelijk zijn voor je viervoeter. Weet wat je je hond te eten geeft voor het te laat is.

Verder krijg je ook recepten om zelf eens voor je lieveling te kunnen kokerellen.
(ter waarde van €6,95)

GRATIS BONUS 4:
Weertips voor jou en je hond

5 dingen waar je rekening mee moet houden in de winter en 6 dingen waar je over moet waken in de zomer.
Je hond draagt misschien wel een pelsjas, toch kunnen weersomstandigheden schadelijk zijn als je niet goed geïnformeerd bent.

Deze tips, besproken in de bonus, helpen je al een eind op weg. (ter waarde van €4,95)

Ok, Waar Zit Het Addertje?

Er zit bijna geen adder onder het gras. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je zelf acties moet ondernemen. Vele mensen verwachten een of ander wondermiddel en denken dat alles vanzelf gaat. Zo werkt het dus niet. Ik help je met mijn programma op de goede weg, maar je moet zelf ook inspanningen leveren. Het programma is eenvoudig te volgen, maar vanuit je luie zetel kan je nu eenmaal geen hond opvoeden.

Denk nu aan je beste vriend, zijn gezondheid, zijn welzijn en de relatie met jou! Je moet me niet zomaar op mijn woord geloven. Jij moet oordelen. Maar er is absoluut geen risico aan verbonden.

Van mij krijg je alle krediet om me mijn nieuwe pup te helpen begrijpen. Dank je wel !!! Voor je boek.
Afbeelding van Carl W. uit Postel, baasje van Kanu
Carl W. - Postel
Baasje van Kanu

100% Garantie!

Indien je je hond snel en eenvoudig wil opvoeden, is deze gids waarschijnlijk de beste investering die je kan maken.

En om te bewijzen dat ik 100% achter de richtlijnen in de gids sta, bied ik je een ongeziene garantie aan... (en ik denk dat dit heel erg fair is)

Pas de richtlijnen uit de gids op je eigen tempo toe.

Ik weet dat anderen je een "garantie" van maximaal 30 dagen geven, maar ik wil dat je rustig de tijd neemt om de gids door te lezen en alle richtlijnen op je eigen tempo toe te passen.

Indien je dit programma toepast en je hond luistert niet, kost het u geen cent! Wanneer je dit programma toepast maar je hond blijft onhandelbaar of heeft problemen met slechts 1 commando uit de gids, stuur je me het programma terug en je krijgt je geld tot op de laatste eurocent terugbetaald. Zonder vertraging en zonder excuses. Zo simpel is het!

Ik besef maar al te goed dat de gids niet meer in perfecte staat zal verkeren, dat je er koffie op gemorst hebt, dat je aantekeningen hebt gemaakt of dat er bladzijden gescheurd zijn. Ik weet hoe ik zelf ben...

Maar dit maakt me helemaal niets uit. Zelfs als je de originele verpakking niet meer hebt, is dit geen probleem (in tegenstelling tot de meeste andere bedrijven, waarbij de originele verpakking een voorwaarde is om goederen terug te sturen). Je stuurt de gids terug in de verpakking die jij verkiest.

En zodra ik de gids ontvang, maak ik je geld opnieuw over. De dag zelf!

Waarschijnlijk ben ik de enige die je zo'n garantie biedt. Maar: eerlijk is eerlijk. Indien de gids niet doet wat ik beloof, vind ik het maar logisch dat je je geld terugkrijgt.

Oh ja, het maakt me niet uit wanneer je de gids terugzendt. Binnen de 60 dagen of na een 2 jaren, de garantie blijft!

Waarschijnlijk ben ik de enige die je zo'n garantie biedt, niet?

En af en toe moet ik de garantie helaas toepassen. Zo kreeg ik enkele weken geleden een mail van een baasje die een Dobermann (Max) uit een asiel gehaald had. Het beestje was jarenlang aan zijn lot overgelaten en werd geslagen en geschopt. Bernard (zo heet de man) had alles toegepast, maar Max bleef een probleem hebben met vreemde mensen en onverwacht bezoek. Bij Bernard was Max een engeltje, maar door zijn verleden bleef hij angst hebben van onbekende mensen. Max had dus al een hele vooruitgang geboekt, maar Bernard kreeg zijn geld gewoon terug.

Vandaag was hij thuis niet vastgemaakt aan de leiband, maar hij was zo voorzichtig als hij in de buurt van onze dochter kwam. Er kwam ook bezoek, 3 mensen die hij beleefd wou begroeten…plots gaf hij aanstalte om te springen, maar ik kon hem snel corrigeren en gaf het ‘zit’-commando gedurende een halve minuut of zo. Toen liet ik hem vrij zodat hij als een echte heer goededag kon gaan zeggen. We houden u op de hoogte van de vooruitgang.
Afbeelding van Denise uit Schinnen, baasje van Atilla
Denise - Schinnen
Baasje van Atilla

 

Ik ben er zeker van dat je kan toegeven dat er geen ander systeem als dit op de markt verkrijgbaar is. D.w.z. een systeem met dezelfde voordelen aan deze lage prijs met een keiharde garantie.

Bestel "Je Hond Opvoeden" Nu

Ik ben nog steeds aan het lezen en merk dat je gaandeweg meer humor brengt. Ik vind het heel erg leuk. Ik ging met Bobby naar de eerste gehoorzaamheidsles, maar ik denk dat ik door dit boek te lezen evenveel leer en dat ik uiteindelijk niet meer naar de les moet gaan. Bedankt!
Afbeelding van Andrea uit Gent, baasje van Bobby
Andrea - Gent
Baasje van Bobby

Twijfel Je Nog Steeds? Hier Zijn Een Paar Antwoorden Op Veel Voorkomende Vragen...

 • Wat is de ideale leeftijd om mijn hond op te leiden?

  Dit onderwerp komt aan bod, maar hierbij toch al wat hints. Sociaal gedrag leer je vanaf 8 weken, eenvoudige commando’s als ‘kom’ en ‘zit’ vanaf 12 weken en de meer intensieve training vanaf 5 à 6 maanden.

  Het belangrijkste is dat je gedurende de eerste 14 weken positieve ervaringen hebt in meerdere, verschillende situaties. Dit is van cruciaal belang opdat je hond zich later makkelijker zal aanpassen.

  Formele en consistente training kan je beginnen vanaf 6 maanden. Vanaf dan begint de hond de dingen echt te snappen. Is dit niet het geval, dan heb je nog niet de juiste manier gevonden om je pup duidelijk te maken wat je eigenlijk verwacht.

  Hier ga ik verder op in in ‘Je Hond Opvoeden’.

   
 • Hoe maak ik mijn hond of puppy zindelijk?

  Aan dit onderwerp besteed ik een heel hoofdstuk in de gids.

  Het draait allemaal om hoe je je hond huiselijk en zindelijk maakt. Het begint met het maken van een nest, krantentraining en je hond belonen iedere keer hij buiten zijn behoefte gedaan heeft. Natuurlijk is er wel meer dan dat. Maar dat leer je dan in ‘Je Hond Opvoeden’.

  (Dit is zo’n belangrijk onderwerp, dat ik besloot om er in mijn gids specifieker op in te gaan in verschillende hoofdstukken, zoals hoofdstuk 3 “Je volwassen hond zindelijk maken”, hoofdstuk 8 “Bench- training”, hoofdstuk 9 “Een pup zindelijk maken”).

   
 • Welk type halsband gebruik ik best?

  Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van het type hond. Kleine hondjes worden best opgeleid in een harnasje. Grotere honden kunnen getraind worden met een nylon of lederen halsband, met een platte sluiting. En echte grote honden, type Newfoundlander, kunnen best een ‘gentle leader’ om (de gentle leader is een soort koptuig (halster) dat wordt gebruikt in plaats van een halsband/slipketting. Het biedt u de mogelijkheid de hond zonder geweld en met slechts weinig fysieke kracht onder controle te houden).

  Ik ben tegen het gebruik van ‘choke chains’ (een halsketting die de luchtwegen blokkeert als de hond hard trekt). (Waarom verklaar ik in de gids)

   
 • Hoe kan ik mijn hond het bijten afleren?

  Eerlijk waar, deze vraag werd me al zo vaak gesteld dat ik er een duidelijk antwoord op moest schrijven. Daarom besteed ik een speciaal artikel aan ‘Waarom bijt mijn pup en 5 manieren om dit gedrag af te leren’. Dit deel wordt gratis aangeboden als bonus, als je de gids vandaag nog besteld.

  Dat gezegd zijnde, tandjes krijgen is een natuurlijk gegeven, zowel bij kinderen als bij hondjes. Het is een fase waar alle puppies door moeten. Gelukkig ontgroeien de meesten deze fase. Maar je beschermt je vingers en die van je kids beter. En dat kan als je de eenvoudige technieken uit mijn artikel toepast.

   
 • Is deze manier van trainen goed voor elk type hond?

  Jazeker.

  Hoewel ik aanvankelijk meer ervaring had met grote honden, heeft de tijd uitgewezen dat deze methode voor alle honden werkt, jong en oud. Lees de getuigenis van Jana Phillips even...
Ik bestelde je gids en ben er nu al 2 weken in aan het lezen. Dank je wel voor het advies. Daphne, mijn 1,5 jaar oude teckel boekt echt geweldige vooruitgang en wacht zelfs tot ik toestemming geef om te gaan eten. WAUW! Ik kan nu al zeggen dat mijn hond leert wie de baas is en dat is geweldig! Nogmaals bedankt.
Afbeelding van Jana P. uit Wierden, baasje van Daphne
Afbeelding van Jana P. uit Wierden, baasje van Daphne
Jana P. - Wierden
Baasje van Daphne
Ik wou je graag laten weten dat je boek me heeft aangezet om mijn honden (een Tibetaanse Spaniel en een Bichon Frisé en de nieuwste van de bende, een Napolitaanse Mastiff/Deense Dog mix) op te leiden. Het heeft me ook geholpen om een leuke verstandhouding met hen op te bouwen… Dank je wel voor het uitbrengen van dit fantastisch boek.
Afbeelding van Babette W. uit Helmond, baasje van Bibi, Base en Bo
Babette W. - Helmond
Baasje van Bibi, Base en Bo

Ja! Ik Wil ‘Je Hond Opvoeden’ Onmiddelijk Bestellen. Nu!

Ik ben klaar om te leren hoe ik mijn hond moet opleiden, zodat hij ieder commando gehoorzaamt…en ik wil graag resultaat zien vanaf de eerste dag. Ik weet dat mijn hond en ik beter af zijn met je goed uitgelegde technieken.

Ik weet dat je gids enkel via deze site te verkrijgen is en dat ik het nergens anders kan krijgen. De initiële gids, zonder de bonussen, telt 15 hoofdstukken en is 222 pagina’s dik.

Ik weet ook dat ik toegang krijg tot 4 ongelooflijke bonussen : “Breinprikkels voor je hond”, “Recepten voor honden + wat je hond wel en niet mag eten”, “Weertips voor jou en je hond” en “Introductie van de klikkertraining”. En dat allemaal helemaal gratis!

Tenslotte weet ik ook dat ik geen enkel risico loop en dat je mij de gids volledig terug betaald. Ik weet ook dat het niet uit maakt wanneer ik de gids terugzend. Binnen een week of na een jaar, de garantie blijft!

 

Klik Hier Om Vandaag Nog Aan De Slag Te Gaan

 

Denk Er Aan... Hoe Sneller Je Er Aan Begint, Hoe Beter! Waar Wacht Je Dus Nog Op?

Als je je hond altijd al wou opleiden, of als je overweegt een pup te kopen, dan is dit het enige systeem dat het jou niet alleen makkelijker kan maken, maar ook leuker en meer lonend dan je ooit voor mogelijk hield!

Als je het snel opleiden van je puppy of hond echt ernstig neemt, dan ben je het jezelf verplicht nu meteen te beginnen. Plus, met mijn geen-risico-garantie, heb je niets te verliezen.

 

Klik Hier Om De Hondentraining Vandaag Al Te Starten

 

Ontdek hoeveel plezier je kan hebben in je leven met een gehoorzame hond die naar ieder commando luistert!

Op een beter leven voor jou en je beste vriend.

 

 

PS Denk eraan, je ontvangt ‘Je Hond Opvoeden’ voor maar liefst 39.95. Als je dat vergelijkt met de honderden euro’s die je kwijt zou zijn om je hond professioneel te laten trainen (en jij leert dezelfde methodes die ervaren hondentrainers gebruiken), dan is dit systeem een echt koopje!

 

Tot Slot: Ik heb mijn best gedaan om u te overtuigen. Ik zorg voor de gratis levering. Ik zorg voor de 100% garantie en ik geef u de 4 gratis bonussen bij de gids. Nu is het aan u om uw hond te helpen. Laat hem of haar niet gewoon aan zijn of haar lot over.