Honden centrum

Lid in de kijker

 • madany

  Lid in de kijker 19: madany

  Madany hoeven we eigenlijk niet meer voor te stellen. Het werd hoog tijd dat we een nieuw lid in de kijker kozen. En nu valt zij dus in de prijzen. Ze poseert hier mooi met haar honden en enkele snacks die ze van ons gekregen heeft. Madany: Bedankt voor alles wat je voor hondencentrum en het forum doet.

Vorige leden in de kijker

 • biekevg

  Lid in de kijker 18: biekevg

  Deze keer willen we Bieke bedanken. Bieke is dagelijks actief op hondencentrum en levert een grote bijdrage aan het forum. Zij en (vooral) haar hond Christo kregen van ons een zak bullepezen en een doos kluifjes van kip cadeau.

  Zo te zien aan de foto waren ze lekker :-)

 • filip

  Lid in de kijker 17: filip

  Deze keer willen we Filip bedanken. Hij heeft het "raad het ras" item aangebracht op het forum en was al goed voor 12 blog-berichten. Ook hij kreeg een automatische voederbak toegestuurd.

 • liesjah_removed

  Lid in de kijker 16: liesjah_removed

  We willen Liesjah bedanken omdat ze actief meewerkt aan hondencentrum.

  Daarom kreeg ook zij onze voederbak toe gestuurd.

 • MacWoeffie

  Lid in de kijker 15: MacWoeffie

  MacWoeffie is zeer actief op hondencentrum. En daarvoor werd ook een automatische voederbak opgestuurd.

  Bekijk zeker ook eens de foto's in het gastenboek!

 • Charissa

  Lid in de kijker 14: Charissa

  Charissa is nog niet zo lang lid van hondencentrum, maar is zeer actief. Ze werkt mee aan het forum, schrijft af en toe een blog en heeft verschillende foto's op de site geplaatst. Daarvoor willen we haar bedanken.

  Ze kreeg van ons een automatische voederbak toegestuurd.

  Charissa: Bedankt!

 • Ynnad26

  Lid in de kijker 13: Ynnad26

  Ynnad26 helpt graag mensen op het forum. Hiervoor wilden we hem graag in de kijker zetten. Hij kreeg van ons een automatische voederbak toe gestuurd.

  Bekijk zeker ook eens de foto's van Fjury.

 • nadie

  Lid in de kijker 12: nadie

  Nadie is ons nieuwe lid in de kijker. Ze kreeg van ons een automatische voederbak toe gestuurd. Bekijk zeker eens haar prachtige foto's van Gibson en Pina.

 • Nischka

  Lid in de kijker 11: Nischka

  Nischka is vrij actief op het forum en daar willen we haar voor belonen. Ze krijgt dan ook verdient een automatische voederbak toegestuurd. Nischka: bedankt voor je bijdrage aan www.hondencentrum.com

 • Mechelaar

  Lid in de kijker 10: Mechelaar

  Mechelaar is lid in de kijker geworden dankzij zijn blogs en antwoorden op het forum. Hij is niet alleen actief op hondencentrum, maar ook bij NVBK (West Vlaanderen) en bij SPH Roeselare.

  We willen hem bedanken en daarom kreeg ook hij een automatische voederbak toegestuurd.

 • wolfwoman

  Lid in de kijker 9: wolfwoman

  Wolfwoman is ons nieuwste lid in de kijker. Ze is eigenaar van vier Tsjechoslowaakse Wolfhonden en hun wel en wee kan je volgen via de verschillende foto's, video's, Blogs en forum-posts.

  We willen haar bedanken voor haar medewerking en hebben haar een automatisch openende voederbak toegestuurd.

 • Dijn

  Lid in de kijker 8: Dijn

  Dijn is ons volgende lid in de kijker. We danken haar voor haar inzet voor hondencentrum. Ook zij kreeg een automatische voederbak opgestuurd.

 • Gwendolyn

  Lid in de kijker 7: Gwendolyn

  Ook Gwendolyn heeft van ons een automatische voederbak gekregen. Ze kreeg deze vooral voor haar deelname aan het forum.

  "Alvast bedankt voor de voederbak die we met de post mochten ontvangen. Zoals gevraagd hebben we er wat foto’s van gemaakt…

  Het was wel even aanpassen… Ik heb Indi even moeten leren hoe ze dat ding moest gebruiken, ze vond het om te starten nogal eng dat het deksel open en dicht ging. Maar na heel wat oefenen en snoep, lukt het aardig. "

 • bologneser

  Lid in de kijker 6: bologneser

  Deze keer zouden we Bologneser in de bloemetjes willen zetten. Ook haar bedanken we voor haar blogs en deelname op het forum. Bezoek zeker eens de pagina's van haar hondjes!

  Ook zij kreeg de automatische voederbak thuis gestuurd.

 • Compumind

  Lid in de kijker 5: Compumind

  Compumind is ons nieuwste lid in de kijker. Compumind is overal op de site vertegenwoordigd. De eerste stappen voor een blog zijn gezet en hij post geregeld commentaar onder artikels.

  We willen hem bedanken voor de medewerking aan de site en stuurden hem ook een automatische voederbak toe.

 • Iluniaq_removed

  Lid in de kijker 4: Iluniaq_removed

  Iluniaq staat niet voor niets zo hoog in onze ranking. Ze schrijft regelmatig een blog, helpt anderen vooruit op het forum en heeft veel mooie foto's geupload.

  Bovendien heeft ze op haar eigen weblog (http://iluniaq.blogspot.com) onze widget in gebruik. Een widget is een handig middel om op je eigen site te laten zien wat je op hondencentrum allemaal uitspookt.

  Iluniaq heeft de verrassing aan Diesel gegeven. Op de foto zie je hem tijdens zijn eerste maaltijd uit zijn nieuwe automatische voederbak.

 • AnneMarie

  Lid in de kijker 3: AnneMarie

  AnneMarie verdient de voederbak vast en zeker. Ze is heel actief op het forum en probeert iedere vraag goed en duidelijk te beantwoorden.

  Hartelijk bedankt AnneMarie!

 • Falke

  Lid in de kijker 2: Falke

  Falke heeft met Sam een prachtig speels hondje. Ze post geregeld haar avonturen op de blog en daar wilden we haar voor bedanken.

  Ook zij heeft een handige automatische voederbak opgestuurd gekregen.

 • Anneleen

  Lid in de kijker 1: Anneleen

  Anneleen is het lid dat de spits mag afbijten. Anneleen is al een tijdje lid en werkt actief mee aan de site. Daarvoor wilden we haar bedanken.

  Als cadeau kreeg ze een zelfopenende voederbak opgestuurd. We hopen dat Gandra, Knuffel en Sablée er veel plezier aan hebben.

Download nu GRATIS:
"De perfecte hond"
even geduld
sluiten x