Honden centrum

Blogberichten van biekevg

Vakantie

Zo, vanavond is de laatste avond van mijn drie weken durende vakantie... Drie weken onafgebroken samen met Christo, wandelen, boodschappen doen, spelen, poetsen, vertellen, slapen (neen, dat niet samen maar wel tegelijk EMO 1, sjotten (voetballen voor onze Nederlandse vrienden), in de tuin werken (ik dan toch, en hij ligt er dan als mijn persoonlijke bewaker bij, naar de straat te loeren op mogelijke ongure individuen die me zouden kunnen komen belagen - 'k zou wel eens willen weten wat hij zou doen als dat echt zou gebeuren, waarschijnlijk brengt hij hen zijn balleke om ermee te gooien), in 't water plonzen (je bent labrador of je bent 't niet, hè?)...
Niet dat ik er héél erg verschrikkelijk tegenop zie om morgen opnieuw te gaan werken, ik doe mijn werk doodgraag, maar feitelijk ontbreekt er nog één ding aan : mocht ik Christo kunnen meenemen, dan zou 't compleet zijn!

Aan al wie nog aan zijn vakantie moet beginnen (en ik hoop voor jullie allemaal dat dat nog het geval is) : geniet ervan, een 'copain' zoals je hond vind je zelden nog : vrolijk, lief, gevoelig, gek, .... maar vergiet niet dat er ook nog mensen rondlopen die even vrolijk, lief, gevoelig of gek kunnen zijn.
En dat doet goed...
Dikke groeten van Bieke en een ferme lik van Christo aan alle vakantiegangers!
Bieke
geplaatst op 19-06-2011 om 18:16 1 reactie

1 reactie

  1. Karolien

    rank: 1417

    Vertrek over een week ook op vakantie. Sammy gaat dan naar Hoogmaatheide, waar hij ook geboren is!
    geplaatst op 29-07-2012 om 19:01
Lees hier de laatste reacties van onze leden op dit bericht. Zelf interesse om te reageren op dit blogbericht?
Maak snel een eigen account aan!
Download nu GRATIS:
"De perfecte hond"
even geduld
sluiten x