Honden centrum

Welke hond past bij mij?

Wat is de hondentest?

Wil je een hond in huis halen? Maar weet je niet welk ras bij jou past? Dan hebben we goed nieuws voor je. Onze hondentest helpt je bij het uitkiezen van het juiste ras! Op een betrouwbare en onafhankelijke manier kom jij erachter welke hond jou het best ligt. Dit hoeft uiteraard niet persé een rashond te zijn. Echter, in de hondentest wordt enkel over rashonden gesproken. Dit komt doordat een specifieke rasbeschrijving niet enkel en alleen de uiterlijke kenmerken beschrijft maar ook de gedragskenmerken. Registreer jezelf nu, raadpleeg onze hondentest en start de zoektocht naar jouw ideale vriend.

Registreer jezelf op hondencentrum

Je wachtwoordsterkte
  • 0
captcha

Waarom jezelf registeren op Hondecentrum?

  • Onze vraag het aan Inge-sectie op het forumGratis professioneel advies op maat. Inge bezoekt dagelijks het forum en geeft je onmiddellijk een antwoord.
  • De perfecte hondIedereen die zich registreert krijgt gratis het e-boek "De perfecte hond". Dit is de ideale gids om eender welke hond in een oogwenk op te leiden
  • Onze hondentestTest welke hond bij jou hoort. Wil je een hond in huis halen? Maar je weet niet welk ras bij jou past? Dan hebben we goed nieuws voor je. Op hondencentrum kan je een hondentest raadplegen. Aan de hand van enkele vragen stellen we je het ideale ras voor.
  • Dagelijks nieuwe artikelenIedere dag verschijnt er een nieuw artikel op hondencentrum. Dit kan gaan over de gezondheid, opvoeding of het gedrag van je hond, maar ook over andere zaken zoals speciale puppy-artikels, hondensport of de honden-wetgeving in België en Nederland. Bovendien kan je zelf je eigen ervaringen toevoegen aan ieder artikel.
  • Groot aantal fokkers en hondenscholenZoek je een fokker van een bepaald ras? Geen probleem. Laat ons weten welk ras je zoekt en wij geven je de verschillende fokkers in Nederland en België. Of zoek je een hondenschool? Geef gewoon een bepaalde stad of dorp in en je krijgt direct de hondenschool bij jou in de buurt.
  • HondennamenZoek je een goede naam voor je schattige pup? We hebben meer dan 11000 namen in onze database. Daar zal zeker je smaak tussen zitten.
  • Onze hechte communityWij noemen ons graag "facebook voor een hondenliefhebber". Maak vrienden, blijf op de hoogte van hun blogs, bekijk hun foto's en video's, stuur hen een bericht of spreek gewoon af om samen te gaan wandelen. Het kan allemaal.
  • Korting op het boek "Je Hond Opvoeden":Je kan 10 euro korting op "Je Hond Opvoeden" van Benny Brandt krijgen.
Download nu GRATIS:
"De perfecte hond"
even geduld
sluiten x