Honden centrum

Voeding en verzorging » Vraag het aan Inge » Gezwel aan het oor


 1. Daxmyman

  rank: 2809

  geplaatst op 29-08-2019 om 20:09
  Mijn hond Lowie heeft al een tijdje een gezwel ter hoogte van zijn oor. Hij heeft al een paar keer antibiotica ervoor gelegen, maar het komt steeds weer. Voor niet gekende personen is dit een vrij gevaarlijke Hond en de dierenarts staat ook niet echt te springen. Maar het is mijn beestje en ik vind hem een geweldig beest. [https://share.icloud.com/photos/00ixarnn16Gx9Bcd4Xvl0dEUg#Lokeren,_Oost-Vlaanderen]
  De foto staat er wss niet op, hoe die ik dit?
  Mvg
  D.
  Mijn hond Lowie heeft al een tijdje een gezwel ter hoogte van zijn oor. Hij heeft al een paar keer antibiotica ervoor gelegen, maar het komt steeds weer. Voor niet gekende personen is dit een vrij gevaarlijke Hond en de dierenarts staat ook niet echt te springen. Maar het is mijn beestje en ik vind hem een geweldig beest. [https://share.icloud.com/photos/00ixarnn16Gx9Bcd4Xvl0dEUg#Lokeren,_Oost-Vlaanderen] De foto staat er wss niet op, hoe die ik dit? Mvg D.
 2. Daxmyman

  rank: 2809

  geplaatst op 29-08-2019 om 20:13
  Foto
  Gezwel

  Kan deze foto bekeken worden als je er op klikt? Bij lukt dit perfect maar ik weet niet of andere personen ook toegang hebben.

  Graag een reactie van iemand of de link werkt als het kan,

  Alvast bedankt bij voorbaat.
  Foto [URL=https://share.icloud.com/photos/00ixarnn16Gx9Bcd4Xvl0dEUg#Lokeren,_Oost-Vlaanderen]Gezwel[/URL] Kan deze foto bekeken worden als je er op klikt? Bij lukt dit perfect maar ik weet niet of andere personen ook toegang hebben. Graag een reactie van iemand of de link werkt als het kan, Alvast bedankt bij voorbaat.
 3. Lees hier de laatste reacties van onze leden op dit bericht. Zelf interesse om te reageren op dit blogbericht?
  Maak snel een eigen account aan! of Meld je hier aan.
Download nu GRATIS:
"De perfecte hond"
even geduld
sluiten x