Honden centrum

Voeding en verzorging » Medisch » bange hond


 1. Perfect

  rank: 40921

  geplaatst op 11-07-2019 om 13:42
  Wij hebben een mini maltezer. sper hondje, luistert goed enz.. enkel als er een vliegenmepper boven water komt wordt hij apathisch, begint te beven, en tracht zich te verstoppen. Dit duurt enkele uren. alles is reeds geprobeerd, professionele hulp, een 2de hondje bijgekocht dat niks bang is (king charles) zelfs medicatie. zodra er een klap valt (vliegenmepper) of een of andere tik is het voor de rest van de dag gebeurd. Nog te zwijgen over onweer of vuurwerk. (bench onderpoepen, plassen, bibberen enz...)

  hij gaat samen met onze 2 andere honden wekelijks op gehoorzaamheids-training wat perfect werkt, enkel dit probleem zou mooi zijn als hier een oplossing voor was.
  Alles suggesties zijn welkom
  Wij hebben een mini maltezer. sper hondje, luistert goed enz.. enkel als er een vliegenmepper boven water komt wordt hij apathisch, begint te beven, en tracht zich te verstoppen. Dit duurt enkele uren. alles is reeds geprobeerd, professionele hulp, een 2de hondje bijgekocht dat niks bang is (king charles) zelfs medicatie. zodra er een klap valt (vliegenmepper) of een of andere tik is het voor de rest van de dag gebeurd. Nog te zwijgen over onweer of vuurwerk. (bench onderpoepen, plassen, bibberen enz...) hij gaat samen met onze 2 andere honden wekelijks op gehoorzaamheids-training wat perfect werkt, enkel dit probleem zou mooi zijn als hier een oplossing voor was. Alles suggesties zijn welkom
 2. Lees hier de laatste reacties van onze leden op dit bericht. Zelf interesse om te reageren op dit blogbericht?
  Maak snel een eigen account aan! of Meld je hier aan.
Download nu GRATIS:
"De perfecte hond"
even geduld
sluiten x