Honden centrum

Opvoeding en africhting » Africhting » tessa ,golden retriever,9 maand,ik krijg ze met geen stokken-)),in de auto;ik heb haar in de kennel gehaald op leeftijd van 4 maand en dan misschien te bruusk in zo'n vreemd ding als een auto gezet.Alle middelltjes helpen niet tot hiertoe.Goede raad?Danku


 1. luk

  rank: 3584

  geplaatst op 11-04-2011 om 13:38
  [B]
  [B]
 2. Ynnad26

  rank: 7

  geplaatst op 12-04-2011 om 08:58
  Eten geven in de koffer. Voorwaarde is wel dat ze niet de ganse dag door aan eten kan!
  Niet in de koffer willen, koffer dicht (geen eten dus) en 1/2 uurtje later opnieuw proberen.

  Na een tijdje zal ze er wel in gaan. Springt ze erin goed belonen en laten eten. Als het eten op is gooi je nog enkele extra brokjes bij in de kom. Na het eten mag ze uit de koffer.
  Eten geven in de koffer. Voorwaarde is wel dat ze niet de ganse dag door aan eten kan! Niet in de koffer willen, koffer dicht (geen eten dus) en 1/2 uurtje later opnieuw proberen. Na een tijdje zal ze er wel in gaan. Springt ze erin goed belonen en laten eten. Als het eten op is gooi je nog enkele extra brokjes bij in de kom. Na het eten mag ze uit de koffer.
  flatcoated retrievers "of Fjury's Dream"
 3. bailey2010

  rank: 431

  geplaatst op 16-05-2011 om 21:50
  Heeft ze eventueel een minder leuke ervaring opgedaan in de auto? Werd ze ziek? Hoe werd ze vervoerd? In een bench? Je moet ervoor zorgen dat ze de auto als iets leuk gaat zien en niet als een bedreiging. Hebben jullie een garage of oprit? Laat de auto eens open staan en laat Tessa er gewoon rond lopen en snuffelen. Toont ze interesse: belonen! Telkens wanneer ze aanstalten maakt om in de buurt van de auto te komen: belonen! En zo ga je stap voor stap dichter en dichter. Je laat de deur eens openstaan en legt er snoepjes in. Ze zal interesse tonen en mss zelf de snoepjes gaan halen. Het zal een werk van lange adrem zijn maar de doorzetter wint en het zal de moeite waard zijn!
  Succes!
  Heeft ze eventueel een minder leuke ervaring opgedaan in de auto? Werd ze ziek? Hoe werd ze vervoerd? In een bench? Je moet ervoor zorgen dat ze de auto als iets leuk gaat zien en niet als een bedreiging. Hebben jullie een garage of oprit? Laat de auto eens open staan en laat Tessa er gewoon rond lopen en snuffelen. Toont ze interesse: belonen! Telkens wanneer ze aanstalten maakt om in de buurt van de auto te komen: belonen! En zo ga je stap voor stap dichter en dichter. Je laat de deur eens openstaan en legt er snoepjes in. Ze zal interesse tonen en mss zelf de snoepjes gaan halen. Het zal een werk van lange adrem zijn maar de doorzetter wint en het zal de moeite waard zijn! Succes!
 4. Leon

  rank: 269

  geplaatst op 13-07-2011 om 10:16
  Eten geven in de auto en speeltjes neerleggen,
  Ga rustig naar de auto en als ze niet wil gewoon wachten en eten geven.
  maar nooit haar in de auto leggen en de deur direct dicht doen. Gewoon rustig wachtenb tot ze zich op het gemak voelt!
  Eten geven in de auto en speeltjes neerleggen, Ga rustig naar de auto en als ze niet wil gewoon wachten en eten geven. maar nooit haar in de auto leggen en de deur direct dicht doen. Gewoon rustig wachtenb tot ze zich op het gemak voelt!
 5. Lees hier de laatste reacties van onze leden op dit bericht. Zelf interesse om te reageren op dit blogbericht?
  Maak snel een eigen account aan! of Meld je hier aan.
Download nu GRATIS:
"De perfecte hond"
even geduld
sluiten x