Honden centrum

Honden algemeen » .... zoekt een nieuwe thuis » Wie wil Bailey een warm nest bieden?


 1. bailey2010

  rank: 440

  geplaatst op 31-03-2012 om 18:45
  Beste dierenliefhebbers,
  Met pijn in het hart zal ik naar aanleiding van een scheiding en verhuis niet meer in staat zijn om voor mijn liefste Bailey te kunnen zorgen zoals zij het verdient EMO 2
  Bailey zag het levenslicht op 01/12/2012 en verblijft sinds haar afscheid van haar mama bij ons in een huis met grote tuin waar ze naar hartelust kan ravotten. Het betreft een bruine Labrador van 16 maanden oud.
  Wegens scheiding en verhuis zal haar jonge leventje helaas een onverwachte wending moeten nemen. Bailey verdient een baasje die haar alle aandacht kan geven die ze verdient, en de ruimte om haar onbezonnen hondenleven verder te kunnen uitbouwen.
  Ze is een hele lieve hond die meteen naar de puppy socialisatieles ging en dus zeker overweg kan met andere honden. Ze woont samen met 3 katten dus deze vierpoters behoren ook tot haar vriendjes. Daarnaast werd ze ook tot nu opgevoed met twee kindjes in huis waardoor ze heel veel affectie en liefde kan geven aan jonge kinderen.
  Na de puppyklas ging Bailey ook al naar de gewone hondenschool. Commando's als zit, af, blijf en volg zijn haar zeker bekend.
  Het is een actief beestje dat veel aandacht en beweging nodig heeft, maar oh zoveel liefde terug geeft in de plaats.
  De tranen rollen over m'n ogen terwijl ik dit bericht hier neer typ, omdat het me zoveel pijn zal doen haar te moeten afstaan, maar in dit geval mag ik niet egoïstisch zijn en moet ik aan haar welzijn denken.
  Neem gerust een kijkje in mijn foto's om wat kiekjes van haar te zien. En contacteer me gerust in geval van vragen: 0491/52.31.59
  Groetjes,
  Cindy
  Beste dierenliefhebbers, Met pijn in het hart zal ik naar aanleiding van een scheiding en verhuis niet meer in staat zijn om voor mijn liefste Bailey te kunnen zorgen zoals zij het verdient [emo2] Bailey zag het levenslicht op 01/12/2012 en verblijft sinds haar afscheid van haar mama bij ons in een huis met grote tuin waar ze naar hartelust kan ravotten. Het betreft een bruine Labrador van 16 maanden oud. Wegens scheiding en verhuis zal haar jonge leventje helaas een onverwachte wending moeten nemen. Bailey verdient een baasje die haar alle aandacht kan geven die ze verdient, en de ruimte om haar onbezonnen hondenleven verder te kunnen uitbouwen. Ze is een hele lieve hond die meteen naar de puppy socialisatieles ging en dus zeker overweg kan met andere honden. Ze woont samen met 3 katten dus deze vierpoters behoren ook tot haar vriendjes. Daarnaast werd ze ook tot nu opgevoed met twee kindjes in huis waardoor ze heel veel affectie en liefde kan geven aan jonge kinderen. Na de puppyklas ging Bailey ook al naar de gewone hondenschool. Commando's als zit, af, blijf en volg zijn haar zeker bekend. Het is een actief beestje dat veel aandacht en beweging nodig heeft, maar oh zoveel liefde terug geeft in de plaats. De tranen rollen over m'n ogen terwijl ik dit bericht hier neer typ, omdat het me zoveel pijn zal doen haar te moeten afstaan, maar in dit geval mag ik niet egoïstisch zijn en moet ik aan haar welzijn denken. Neem gerust een kijkje in mijn foto's om wat kiekjes van haar te zien. En contacteer me gerust in geval van vragen: 0491/52.31.59 Groetjes, Cindy
 2. Lees hier de laatste reacties van onze leden op dit bericht. Zelf interesse om te reageren op dit blogbericht?
  Maak snel een eigen account aan! of Meld je hier aan.
Download nu GRATIS:
"De perfecte hond"
even geduld
sluiten x