Klik op ‘Like’ en laat de baas van ons webteam afzien

jan-raedschelders-inventis
Team Inventis is verantwoordelijk voor het bouwen van www.hondencentrum.com. Dat is op zich al een huzarenstukje, maar hun volgende uitdaging is nog groter:

Op 25 juni lopen 13 teamleden van webbouwer Inventis de Midnight Sun Marathon. Lopers uit meer dan 50 verschillende landen lopen er dan ’s nachts een marathon.

Tromsø ligt boven de poolcirkel, op 2200 km. boven Brussel. Daardoor is er dan dankzij de middernachtzon een hele nacht lang licht. Het wordt dus niet donker. Volg het Inventis-team en hun voorbereidingen via www.Inventismarathon.be


Team stuurt baas de bergen in bij 5.000 likes

Jan Raedschelders (de baas dus) doet er nog een schepje bovenop en heeft een weddenschap met zijn medewerkers gesloten. Jan is bereid om meteen na de marathon 500 km te fietsen door de bergen.

Er is maar één voorwaarde: Jan heeft 5.000 ‘likes’ nodig op zijn Facebook-bedrijfspagina. De teller staat intussen op 1069 likes.

Elke ‘like’ helpt, ook die van jou. Klik daarom nu door naar www.bikingboss.com en klik op ‘like’.


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe rassen en artikelen die op de website verschijnen? Registreer jezelf hier en je krijgt elke 2 weken een update in je mailbox. Je kan jezelf altijd probleemloos uitschrijven.


2 reacties

Davy Agten

Laat hem maar fietsen EMO 1

Charissa Buekenberghs

geklikt EMO 3
x


Een reactie plaatsen