Honden centrum

Wimbo1 (rank 30)

Profielfoto Wimbo1
 • 5

Nieuwste foto's

Wimbo1's laatste reacties in het forum

Wimbo1's honden

Laatste blogitems

Wimbo1's vrienden

3 reacties in het gastenboek van Wimbo1


 1. romeo14

  rank: 3443

  wat leuk om hier nog een podenco te zien , en ook wij hebben echt geboft met onze Willy , hij is geboren in juni 2014 in spanje gevonden als puppie en toen in het asiel gezeten . tot vorig jaar september toen kwam hij naar Nederland eerst in een gastgezin en op 5 december bij ons , en Willy is niet zomaar een hond maar is mijn maatje mijn hulphond waar ik ben is hij we doen alles samen alleen al door met mij mee te gaan helpt deze vriend me zo goed EMO 4. mensen zijn vaak bang om een hond uit het buitenland te adopteren , maar ik raad het iedereen aan ze zijn zo ontzettend lief en wat Wimbo ook zegt iedereen vind hem mooi dat is toch zo leuk
  geplaatst op 05-11-2016 om 22:42
 2. Wimbo1

  rank: 30

  Brown (AKA als Anubis) gaat heel erg bijzonder goed, prima de lux. Woog 19 kilo (redelijk mager) en is inmiddels na 5 weken.... 22.3 kilootjes schoon aan de haak. Ribben zijn bijna niet meer te voelen, niet meer aan de dunne (stress) en is volgzaam, behoorlijk eenkennig, waaks en ontzettend lief. En speels!! Kortom, een modelhond (nou ja...) maar wel een met pit! Haalt redelijk wat kattekwaad uit. Pikt worst van het aanrecht) sloopt af en toe wel eens iets; gelukkig geen dingen van waarde (Tja, hij ís nog erg jong natuurlijk) maar blijft al wel vanaf het begin beneden 's nachts, niet in de bench. En dat vind ik dan wel weer stoer want dat gaat prima.
  Verder krijgen we letterlijk van IEDEREEN die je tegenkomt een compliment... Goh, mevrouw / meneer, wat een ontzettend mooie hond. Die oren!! Prachtig. En dat vinden we zelf stiekem ook wel... (Zei de trotse eigenaar)
  Kent de commando's allemaal, luistert goed en is leerzaam tot en met. Krijgt binnenkort dan ook zijn eigen tabletcomputer (Geintje...)
  Dus, de groeten van Brown! Wraff... en zijn eigenaars!
  geplaatst op 04-12-2014 om 11:18
 3. Joya

  rank: 123

  Wow, ik ben gek van Windhonden in 't algemeen maar deze Podenco heeft een bijzondere uitstraling.
  Normaal gesproken zou Joya een Italiaans Windhondje x Chihuaha moeten geworden zijn ( wat een zin ) maar ze is een volbloed Pincher zegt de dierenarts.
  Al was ze krom en scheef met één oog, geen staart en zonder tanden, dan hield ik toch van haar, hoor!
  Nog even geduld en dan kunnen jullie deze schoonheid in de armen nemen...
  Veel succes!!!
  geplaatst op 01-10-2014 om 15:04
Lees hier de laatste reacties in dit gastenboek. Zelf interesse om te reageren op dit gastenboek?
Maak snel een eigen account aan!

Activiteiten van Wimbo1

Download nu GRATIS:
"De perfecte hond"
even geduld
sluiten x